MONOGRÀFICS

Costura creativa ( NOU)

6, 13, 20 i 27 de novembre, de 17.15 a 18.45 h

Curs per estimular la creativitat i la capacitat d’innovació que portem a dins. Anima’t a confeccionar les teves peces tèxtils amb poc material i molt d’enginy. De la mà d’una experta en costura creativa, aprendrem tècniques de patronatge, ganxet o patchwork.

Professora: Marisol Saavedra / Preu: 24,80 € / *Activitat amb suplement


2017, centenari de la Mort d’Auguste Rodin

4, 11, 18 i 25 d’octubre, de 18 a 19.30 h

Monogràfic commemoratiu. Rodin és considerat un dels principals impulsors de l’escultura moderna i del corrent impressionista a Europa i a la resta del món. Farem un recorregut històric per la vida i obra del “pare de l’escultura moderna”. Es presentaran els fets més rellevants de la seva vida, obres desconegudes, documentals, llibres i altres elements que configuren la trajectòria vital de l’artista francès.

Professor: Xesco Ramos / Preu: 24,80


Desplega un nou món – llibres pop up

9 i 16 d’octubre, de 18 a 19.30 h

Aquest taller et permetrà donar una nova vida a aquell llibre que ja no utilitzes o ja no llegeixes. Amb la manipulació de les seves pàgines, afegint-ne de noves i creant-hi pop-ups, podràs explicar en tres dimensions tot allò que vulguis. Es farà una breu introducció sobre la papiroflèxia i com la podem aplicar en diversos àmbits de la nostra quotidianitat.

Professor: Alba Vilamala (Calidoscopi Cultura) / Preu: 16,54

(Activitat amb suplement) / (Cada participant haurà de portar un llibre de casa)


Practiquem francès a partir de la pastisseria ( intermedi)

9, 16, 23 i 30 d’octubre de les 18 a les 20 h

Charlota de maduixes, crema Bavaroise, Clafiutis, Tarta Tatin, Coulant… aprèn la recepta i el procés d’elaboració i degustació d’alguns dels més impressionants dolços de la pastisseria francesa mentre poses en pràctica els teus coneixements de francès d’una forma amena i divertida.

Professora: Brigitte Dorandeu / Preu: 33,06 € / *(Activitat amb suplement)


Aprendre a escriure llegint

3, 10, 17, 24 d’octubre i 16 i 23 de novembre, de 18 a 20 h

Es tracta del taller “Aprendre a escriure llegint”: Consisteix a analitzar, en un conte d’un escriptor/a reconegut, les diferents tècniques literàries. Més lectura i menys escriptura.

“Faig tècniques literàries i, si de cas, els exercicis o els llibres que llegim i recomanem, giren al voltant d’un tema o d’un altre. La idea és que la gent surti dels tallers amb la sensació que ha aprés coses sobre el fet d’escriure que no havia pensat mai que existien: punt de vista, regles dels narradors, regles per construir personatges, diàlegs… Entendre els mecanismes que juguen en l’escriptura d’un text.”

Professora: Silvana Vogt  / Preu: Activitat gratuïta. Cal inscripció


Els secrets de la cuina japonesa

8, 15, 22 i 29 de novembre, de 18.00 a 20 h

Sovint pensem que la cuina japonesa és complicada i que els seus ingredients són difícils de trobar. En aquest curs aprendrem a elaborar, de manera fàcil, les receptes més saludables i saboroses de la cuina japonesa. 

Professora: Yumiko Saito  / Preu: 33,06 € / *(Activitat amb suplement)

Anuncis