Exposicions

Del 26 de setembre al 24

“Petons del mar” d’Arnau Villegas – Agrupació Fotogràfica de Sant Just  

Petons del mar són una col·lecció d’imatges, de vegades detallades i d’altres més abstractes, de moments en què l’aigua arriba a tocar la costa. Imatges amb formes i colors diversos que conviden l’espectador a reflexionar sobre aquests moments efímers però d’una gran bellesa.

Del 5 al 27 de novembre

‘Mercè Rodoreda 1908-1983’ –

Institut Català de les Dones  

Aquesta exposició, que es complementa amb les conferències sobre Mercè Rodoreda de Can Ginestar, ens endinsa en la vida i l’obra de l’escriptora més traduïda de laliteratura catalana contemporània. Fotografies i textos ens evoquen l’univers literari amb què l’autoraens apropa als seus sentiments mitjançant la creació d’uns personatges, especialment els femenins, que cobren vida més enllà delrelat. Amb aquesta mostra l’Institut Català de les Dones se suma al reconeixement públic d’aquesta gran figura de la literatura catalana de tots els temps.

Del 28 de novembre al 19 de desembre

Fotografia de Viatges –

Agrupació Fotogràfica de Sant Just 

Recopilació d’imatges realitzades per membres de l’Agrupació amb la temàtica de fotografia de Viatges, amb motiu del Concurs de Vacances que cada any organitza la nostra entitat.

Vols rebre el butlletí per correu electrònic?

Si vols estar informat/ada de les nostres activitats, et pots subscriure al nostre newsletter aquí.