RECURSOS

English, Good morning

Dimarts, d’11 a 12.30 h  (inici 3 oct.)

Comencem el matí practicant anglès! Curs de nivell intermedi per posar en pràctica el vocabulari i la capacitat d’argumentació en aquesta llengua.

Professor: Alex Álvarez / Preu: 24,80 €

 

 


Anglès per principiants

Dimarts, 18.45 a 20.15 h (inici 3 oct.)

Curs introductori per iniciar-se en la llengua anglesa, practicar-la i començar a assolir nivell. Coneixerem vocabulari i expressions nous.

Professor: Juli Farfan / Preu: 68,20 €

 

 


Anglès conversa

Dimarts, 17 a 18.30 h (inici 3 oct.)

Curs per millorar el nostre anglès parlat. Posarem en pràctica vocabulari i expressions noves i perfeccionarem la pronunciació.

Professor: Juli Farfan / Preu: 68,20 €

 


Italià conversa

Dijous de 19 a 20.30 h ( inici 28 set)

Curs adreçat a persones amb un nivell inicial d’italià. Està enfocat a treballar de manera pràctica i dinàmica el vocabulari, l’expressió i les formes lingüístiques més recurrents.

Professor: Ludovico Longhi / Preu: 68,20 €

 


Voulez vous parler en français?

( intermedi)

Dimecres de 18.30 a 20 h ( inici 27 set.)

Curs dirigit a persones amb un nivell intermedi de la llengua francesa. Practicarem nou vocabulari i en perfeccionarem la pronunciació i l’expressió.

Professora: Isabel Esteve / Preu: 68,20 €


Bridge

Dimecres, de 17 a 18.30 h ( inici 27 set.)

El bridge és un joc social que ajuda a millorar la memòria i la capacitat de concentració. Es defineix com un esport per a la ment i és adequat per a totes les edats. (Nivell intermedi)

Professor: Josep Maria Moregó / Preu: 68,20 €


La veu com a eina de treball ( NOU)

Dimarts, de 17 a 18.30 h ( inici 3 oct.)

Curs per a millorar la comunicació oral i treure-li el màxim profit a la nostra capacitat d’utilitzar la veu. Aprendreu tècniques com la graduació o modulació, a corregir la postura corporal per millorar la nostra potència… en definitiva aprendrem a conèixer i millorar la relació amb la nostra veu.

Professora: Sandra Pujols / Preu: 68,20 €


Iniciació a l’ukelele ( NOU)

Dilluns, de 18.45 a 20.15 h (inici 2 oct)

Sense necessitat de tenir coneixements musicals, podreu aprendre els patrons d’acompanyament més habituals amb aquest petit, econòmic i original instrument de corda, que sovint és utilitzat per grups actuals com els Manel, Els amics de les Arts i molts d’altres.

Professor: CEMB (Centre d’Ensenyaments Musicals de Barcelona) / Preu: 68,20 €

Anuncis