NOVES TECNOLOGIES

Robot_mindstormAprenem robòtica amb robots Mindstorms (NOU)

14, 21, 28 de febrer i 7, 14, 21 de març de 19 a 20.30 h

Destinataris: joves i adults

Els dispositius intel·ligents ens envolten i inevitablement formen part de la nostra vida. Una bona manera per entendre la revolució tecnològica que estem presenciant és comprendre la lògica i l’estructura computacional que hi ha darrere. Aquest taller pretén introduir-nos en la programació de manera molt pràctica a través dels robots Mindstorms. Treballarem amb sensors, engranatges i motors…. Unes sessions eminentment pràctiques amb les referències teòriques indispensables.

Professor: Aprentik / Preu: 53,52 €

 


 Introducció a les presentacions amb PowerPoint,  Prezi i Sway (NOU)

Dimecres, de 18.30 a 20 h (inici 17 gen.) 

Curs per a persones que es vulguin introduir en la presentació de projectes personals o d’empresa, amb dues de les eines més utilitzades: MS PowerPoint i Prezi, i també amb Sway, el nou programa de presentacions interactives de Microsoft.

Professor: David Marco / Preu: 78 €

 


office-200x200.pngDescobrim les possibilitats de l’OFFICE ( NOU)

Dijous, de 18.30 a 20 h (inici 18 gen.) 

Del paquet de Microsoft Office són molt conegudes les utilitats de Microsoft Word, Excel o Outlook, però n’hi ha moltes més que potser no ho són tant (OneNote, Publisher, Visio…) En aquest curs coneixerem totes aquestes utilitats i podrem treure-li el màxim rendiment a aquest paquet informàtic amb una multiplicitat d’aplicacions.

Professor: David Marco / Preu: 78 €


untitled-11-1024x576.jpgQuè ens ofereix el núvol? Sistemes d’emmagatzematge (NOU)

Dimarts, de 17 a 18.30 h (inici 16 gen.)

Hem sentit a parlar molt del núvol, però què és i què ens ofereix realment ? Com és que se’n parla tant? Descobrirem com utilitzar els diferents núvols i per a què serveix cadascun.

Professor: David Marco  / Preu: 78 €